Bij Dailyphone ‘’telefoon reparatie Arnhem’’ mijn telefoon repareren

Bij Dailyphone ‘’telefoon reparatie Arnhem’’ mijn telefoon repareren

14 december 2017 telefonie 0
logo-dailyphone

telefoon reparatie arnhemIn de zomervakantie ben ik eigenaar geworden van een nieuwe telefoon. Het ging om de Iphone 6. Een mooie telefoon met veel extra functies als je het vergelijkt met andere telefoons. Ik merkte dit meteen toen ik navigeerde op de telefoon. Ook is de telefoon erg makkelijk in gebruik, zo is het niet lastig om het besturingssysteem van de telefoon onder de knie te krijgen. De eerste maanden dat ik de telefoon in gebruik had, verliep goed. Totdat ik 2 weken geleden mijn telefoon liet vallen toen ik aan het sporten was.

Muziekje op de telefoon luisteren liep iets anders af

telefoon reparatieIk was aan het hardlopen en luister daarbij altijd muziek. Ik sport dan een stuk beter en ook geeft de muziek een bepaald ritme aan waardoor ik in een goede vibe terecht kom. Toen ik de telefoon uit mijn broekzak pakte toen ik aan het hardlopen was, gleed hij zo uit mijn handen. Met als gevolg dat het hele scherm voorzien was van krassen en barsten. Ik schrok erg want de telefoon had ik pas net nieuw. Ik wilde niet te lang tegen zo’n kapotte telefoon aankijken, daarom besloot ik hem te laten maken bij een reparatiewinkel.

Telefoon reparatie Arnhem deed haar werk goed

Voor het repareren van de telefoon ben ik naar telefoon reparatie Arnhem gegaan. Hier deed ik vervolgens mijn verhaaltje, en de medewerkers zagen al wat het probleem was. Bij telefoon reparatie Arnhem heb  ik een half uurtje moeten wachten en toen was de reparatie aan mijn telefoon weer voltooid. Telefoon reparatie Arnhem heeft haar werk goed gedaan want mijn scherm zag er weer uit als nieuw en de telefoon werkte goed.