Een beachvlag bedrukken doet u bij promotie.nl !

Een beachvlag bedrukken doet u bij promotie.nl !

21 februari 2018 Promotie 0
logo Promotie

Beachvlag nodig? Wij helpen u graag!beachvlag bedrukken

Elk bedrijf heeft baat promotie van zijn of haar bedrijf. Wij helpen u daarbij, ondanks dat het een beachvlag heet betekent dit niet dat u deze vlag alleen op het strand kunt neerzetten. De beachvlag kunt u ook gewoon op straat neerzetten, bijvoorbeeld naast een drukke weg. Zo valt u lekker op voor het langsrijdende verkeer en dit is uiteraard nooit erg! Wij helpen u met promotie door middel van beachvlag bedrukken. Deze vlag wordt standaard geleverd met een bijbehorende tas en bijbehorende palen. Zo kunt u de vlag direct bij binnenkomst in gebruik nemen. Wij bieden u uitsluitend goede kwaliteit aan. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de vlag niet begint te vervagen door een klein beetje regen. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor verschillende maten vlaggen.  

Mijn ervaring met beachvlag bedrukken

Ik heb zelf een winkel, ik ben helaas niet al te goed te zien vanaf de straat omdat ik net om de hoek heen zit. Ik heb sinds een maand of 3 beachvlaggen besteld bij beachvlag bedrukken. Sinds het moment dat ik 3 vlaggen buiten heb staan waardoor ik vanaf de straat wel te zien ben is mijn omzet gestegen met 15%. Dit is natuurlijk een hele grote stijging door een drietal vlaggen en ik ben hier ook erg blij mee! Ik ben beachvlag bedrukken erg dankbaar voor de vlaggen. Ik zou iedereen aanraden om eens te informeren bij beachvlag bedrukken. Ook wanneer u wel zichtbaar bent zal het extra opvallen waardoor mensen wel de winkel binnenkomen wat ze anders niet hadden gedaan.