Een refurbished Iphone koop je bij Jorshop.nl!

Een refurbished Iphone koop je bij Jorshop.nl!

juni 26, 2018 telefonie 0
Logo-Jorshop

iphoneEen refurbished iPhone koop je bij Jorshop.nl! Wij zijn enorm veel ervaren als het gaat om verkopen van Refurbished iPhone. Met ons bent u verzekerd van goede kwaliteit refurbished iPhone. Een nieuwe iphone aanschaffen is heel erg prijzig. Met een refurbished iPhone ben je veel goedkoper uit. Deze toestellen zijn tweedehands, maar volledig gecontroleerd. Alle onderdelen die aan vervanging toe waren zijn vervangen. Daarnaast zijn de toestellen volledig geüpdatet waardoor deze weer helemaal als nieuw zijn. Je krijgt dus een kwalitatief erg goede telefoon voor een scherpe prijs. Bij JorShop werken wij met originele onderdelen, je krijgt dus gegarandeerd een telefoon van hoge kwaliteit. Refurbished iPhone koop doe je dus bij ons!

U kunt met onze toestellen jaren vooruit!

De nieuwste iPhones zijn niet zo vernieuwend meer als vroeger. De iPhone 6 verschilt dus gek genoeg niet niet veel van de nieuwste versies. En de komende jaren kunt u de nieuwste updates gewoon doorvoeren. Met onze toestellen kunt u garandeert jaren vooruit!

Retouren & service

Bij JorShop kun je er van uitgaan dat de toestellen perfect werken! Onze specialisten zitten al jaren in het vak. De controle van alle toestellen wordt uiterst zorgvuldig uitgevoerd en indien nodig vervangen zij een onderdeel. Werkt jouw aangeschafte refurbished toestel toch niet zoals het zou moeten, dan zullen wij dit voor je oplossen. Je hebt bij ons namelijk twee jaar garantie. Schade door val- en stootschade en waterschades vallen niet onder de garantie. Je kunt het toestel terugsturen of langskomen in onze winkel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *