Glasborden gekocht bij White Express

Glasborden gekocht bij White Express

31 mei 2019 Whiteboard 0
Whiteboard-expert

Mijn vrouw wilde graag een aantal glasborden kopen voor bij haar op het kantoor. Daarom gingen we ook samen op het internet naar een bedrijf dat dit aanbiedt. Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten.

glasborden

Veel zoekresultaten voor bedrijven dat glasborden aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen naar glasborden kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven dat glasborden aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Whiteboard Express. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over de producten die het bedrijf aanbiedt. Whiteboard Express heeft ook een klant gemiddelde van een 8,6. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment.

Een aankoop van een aantal glasborden

Nadat we een aantal glasborden met elkaar hadden vergeleken besloot mijn vrouw om over te gaan tot een aankoop. De producten die zij had gekocht werden de volgende dag gratis thuis geleverd. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over Whiteboard EXpress.