Glasvezel internet aanleggen? Dit doe je bij HostedXL

Glasvezel internet aanleggen? Dit doe je bij HostedXL

27 juni 2019 Webhosting 0
HostedXL Logo

Als je glasvezel internet wilt aanleggen dan ben je bij het juiste adres. Wij bij HostedXL kunnen jou hier goed bij helpen!

glasvezel internet

Glasvezel internet? Wat is dat?

Misschien vraag je je af wat glasvezel überhaupt is. Glasvezel is een vezel van helder glas dat lichtsignalen over grote afstanden kan vervoeren. Door lasertechnologie wordt licht met grote snelheden aan- en uit geschakeld. Hierdoor is datacommunicatie mogelijk met hoge snelheden. Het is snel, veilig en het biedt erg veel mogelijkheden. Glasvezel is geschikt voor het bundelen van meerdere breedbanddiensten en om die reden wordt het gezien als de drager van de toekomst. Het is veel beter qua kwaliteit en capaciteit dan andere technieken. Met glasvezel van HostedXL kun je zorgeloos gebruik maken van allemaal zware toepassingen tegelijkertijd. Zowat alles werkt sneller en beter via internet dankzij ons glasvezel.

Gegarandeerd

Het glasvezel van HostedXL maakt je klaar voor de toekomst met hoge up- en downloadsnelheden tot wel 1 Gb/s! Altijd optimale toegang tot je cloud diensten met ruime keuze in overboekingen en SLA’s. Het is volledig beheerd als je dat wenst en er zijn meerdere VLAN’s mogelijk om diensten te scheiden. Dit allemaal met scherpe tarieven! Maak jezelf klaar voor de toekomst en leg glasvezel aan van HostedXL.

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent dan kun je contact met ons opnemen door naar kopje “contact” te gaan. Daar zijn meerdere contact manieren mogelijk, waaronder een contactformulier.