Aankoop van een prikbord

Aankoop van een prikbord

7 januari 2019 administratie 0
Logo whiteboard express

Ik was op zoek gegaan op het internet naar een prikbord. Ik ben nu sinds een jaar de trotse eigenaar van een bedruk bedrijf. We bedrukken allerlei soorten textiel en werkkleding. We zijn sinds een aantal maanden erg veel actief op social media en online. We kregen ineens super veel orders. We bespraken de orders voorheen altijd mondeling en iedereen onthield wat ze moesten doen en welke deadline ze daarvoor hadden. Toen er eenmaal zoveel orders tegelijk binnenkwamen werd dit erg lastig. Ik wilde daarom graag een prikbord kopen zodat het makkelijk en overzichtelijk zou zijn wie wat moest doen en wanneer de deadlines zijn. Ik ging daarom op zoek op het internet naar een online webshop die prikborden aanbiedt. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht op het internet uit op de website van whiteboards express. Het assortiment bestond uit 28 verschillende prikborden dus je had een erg ruime keuze. Op de website stond ook erg veel informatie over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze willen bereiken.

prikbord

Website

Op de website was onder elk kopje erg veel informatie te vinden over dat specifieke product. Ik vond het erg belangrijk dat ik goed genoeg geïnformeerd zou zijn zodat ik de beste keuze zou kunnen maken. Nadat ik een tijdje rond had gekeken op de website van het bedrijf ging ik vervolgens over tot een aankoop. Het is nu voor al onze werknemers veel overzichtelijker wat ze moeten doen en wanneer ze het af moeten hebben ik ben erg dus erg bij mee dat ik de keuze heb gemaakt om een aankoop te doen van een prikbord.