Beleggen in SA Vastgoed

Beleggen in SA Vastgoed

8 januari 2019 Investeren 0
Logo https://www.sa-vastgoed.nl/

Ik wilde graag op zoek gaan naar een nieuwe manier om mijn geld te beleggen. Ik kocht voorheen huizen op die toe waren aan een verbouwing. Deze woningen werden vervolgens verbouwd en verkocht met winst. Ik beschikte dus over een erg groot kapitaal. Ik wilde graag op zoek naar iets anders omdat ik al erg lang bezig was met het opknappen en doorverkopen van die woningen ik was dus op zoek naar iets nieuws. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht op het internet uit op beleggen in SA Vastgoed.

 

Website

Op de website stond erg veel informatie over wat het bedrijf precies doet en wat ze je als investeerder aan kunnen bieden. SA vastgoed investeert in grond dat agrarisch strategisch gelegen ligt zodat het stuk grond in de loop van de jaren meer geld waard wordt. Op de website was ook te lezen dat de populatie van Nederland tot 2040 aanzienlijk zou stijgen. De vraag naar woningen zal daarom ook toenemen in de loop van de jaren. Daarom zou er ook meer vraag komen naar bouwgrond om woningen op te kunnen bouwen. Op de website stond ook vermeld dat SA Vastgoed. Op de website staat ook vermeld dat belangrijk is dat je beschikt over genoeg financiële middelen om te kunnen beleggen in een stuk grond. Dit was in mijn geval geen probleem omdat ik beschikte over een erg ruim kapitaal. Ik besloot na een tijdje te hebben nagedacht om mijn geld te investeren in het bedrijf.

SA Vastgoed

Winst

Ik werd erg goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Na een aantal jaar was de grond waarin ik had geïnvesteerd aanzienlijk duurder geworden waardoor ik erg veel winst had in mijn investering. Ik ben achteraf dus erg tevreden en blij dat ik mijn geld had geïnvesteerd in dit bedrijf.