Dankzij deze Accountant Bemmel mijn winst zien toenemen

Dankzij deze Accountant Bemmel mijn winst zien toenemen

2 oktober 2018 administratie 0
Lava accountant Bemmel

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een accountant Bemmel. Mijn autozaak liep niet zo goed als het zou kunnen. Toen ik hierover begon kreeg ik advies van vrienden. Een boekhouder zou me zomaar extra winst op kunnen leveren. Tenminste, dat zeiden ze. Ik was alleen bang voor de kosten. Ik heb gehoord dat accountants al snel twee- tot driehonderd euro rekenen per uur. Dat was voor mij geen optie. Zelfs als mijn winkel erg goed zou gaan lopen, kan dat niet uit. Tijd dus om eens op Google te zoeken. Al snel kwam ik bij LAVA uit.

Duidelijkheid vooraf

Wat me meteen opviel zijn de duidelijke prijzen. Je weet van tevoren precies wat je gaat betalen. Vooral het onbeperkt vragen per mail kunnen stellen sprak me erg aan. Ik besloot eens op te bellen. Het voelde goed, dus ik heb besloten om met ze in zee te gaan. Al bij de eerste aangifte kreeg ik advies over mijn bedrijf. Ze lieten me zien welke auto’s het meest winstgevend waren geweest. Sommige auto’s hadden wel een hoge prijs en marge, maar stonden lang in de showroom. Door dit model te vervangen maakte ik al snel meer winst. Ik had namelijk de ruimte in de zaak niet in de kosten meegerekend. De auto’s leken winstgevend, maar omdat ze zo lang stonden maakte ik er in verhouding tot mijn huur weinig winst aan.

Accounting in Bemmel

Goede beslissing

Uiteindelijk was het een goede beslissing. Het uitbesteden van de administratie heeft me al vrij snel wat opgeleverd. Het zijn soms van die kleine dingen die je over het hoofd ziet die je de kop kunnen kosten. Meer weten over wat een administratiekantoor doet? Kijk dan op de Wikipedia pagina over accountants.