Splendith.nl voor de creatieveling

Splendith.nl voor de creatieveling

18 november 2018 Uncategorized 0
Splendith.nl

 

Splendith.nl voor de creatieveling

Op splendith.nl is erg veel informatie te vinden over creatieve en handige materialen. Als je geïnteresseerd bent in verven, schrijven en knutselen, is het erg handig om eens een kijkje te nemen op de website. Splendith heeft erg veel producten, zo ook producten voor kalligrafie.

 

Persoonlijke ervaring met Splendith

Op de website splendith.nl was ik op zoek naar materialen voor kalligrafie. Jarenlang was ik al geïnteresseerd in kalligrafie en het werd tijd om dit zelf eens uit te proberen. Op de website stond een starterskit aangeboden, die nieuw binnen het assortiment was. Er zat een handleiding en oefenboek bij, waardoor ik deze starterskit rustig thuis kon uitproberen. In de starterskit zat 1 oblique kroontjespen voor rechts- en linkshandigen, 1 potje sumi inkt, 1 Nikko G nib en 1 Gillot 404 nib. De prijs van de starterskit stond ook duidelijk op de website beschreven.  Dit leek mij wel wat! Ik besloot dit product bij splendith.nl te bestellen en het werd binnen twee werkdagen verzonden, zoals ook op de website staat aangegeven. Ik heb het product uitgetest en ik was erg verrast. De handleiding en het oefenboek zijn erg duidelijk en helpen je bij het oefenen van kalligrafie. Ook zijn de producten die in het pakket zaten van erg goede kwaliteit en zijn ze prettig om mee te oefenen. Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij splendith.nl en ik ga er zeker vaker spullen bestellen.

Meer weten over knutselspullen? Kijk dan hier.