Kozijnen gekocht bij Timmerbedrijf de valk

Kozijnen gekocht bij Timmerbedrijf de valk

15 mei 2019 Wonen 0
Timmerbedrijf van de valk

Mijn vader woont al erg lang in zijn woning in Uden. Het merkte echter een aantal weken geleden dat er veel tocht door de kozijnen kwam. Daarom gingen we toen ook samen op het internet op zoek naar een timmerbedrijf bij ons in de buurt die kozijnen aanbiedt van een goede kwaliteit. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk uit op de website van Timmerbedrijf van de valk.

Een erg goede en overzichtelijke website

Toen we terecht kwamen op de website van Timmerbedrijf van de valk kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over het bedrijf zelf en over de kozijnen die het bedrijf aanbiedt. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het maken en plaatsen van kozijnen. Dit sprak mijn vader erg aan waardoor hij besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

Erg vriendelijk en goed geholpen

Mijn vader werd erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen door een van de medewerkers. Hij besloot daarom ook om over te gaan tot een aankoop. De kozijnen werden een aantal weken laten geleverd en geplaatst.