Koffiebonen naar ieders smaak en zelfs voor u

Koffiebonen naar ieders smaak en zelfs voor u

20 mei 2019 Koffie 0
koffiebonen

Bij Bot Wijn Koffie zijn de lekkerste koffiebonen verkrijgbaar waar je een heerlijk bakje koffie uit kan halen via een van onze espressomachines!

Jolly caffè koffiebonen

Het eerste bakje koffie van de dag, en dat via een nieuwe espressomachine en vers gemalen koffie. Het verschil is zeker te merken! De smaak van de versgemalen koffie is echt heerlijk. Een plezante geur maakt het af. Ik had ook niet minder verwacht van Jolly Caffè, een van de beste espresso producenten.

Eerste impressie espressomachine

Dit is de eerste keer dat ik een espressomachine gekocht heb. De gekozen espressomachine is Quick Mill 3035 en het staat in de keuken bij mij op werk. Te lang wachten op je koffie kan natuurlijk vervelend zijn, maar daar is geen probleem aan met deze espressomachine. De machine is binnen een paar minuten al op koffietemperatuur en is je bakje koffie dus snel klaar!

Is zo’n machine het waard?

Uiteraard is zo’n espressomachine duurder dan wat je normaal gewend bent, maar is de machine het geld waard? De koffie geproduceerd uit de koffiebonen geven een echte heerlijke verse smaak en de Quick Mill 3035 staat ook nog is bekend om de extreem lange levensduur. Waard dus!