Sony telefoon laten repareren bij Sony reparatie Den Haag

Sony telefoon laten repareren bij Sony reparatie Den Haag

2 januari 2018 telefonie 0
europa_tel_logo

Sony reparatie Den HaagAls de maand December weer is aangebroken, is er op het gebied van familie veel te doen. Zo ook bij onze familie; sinterklaasavond, kerst en oud & nieuw. Op deze dagen krijg ik altijd veel cadeautjes van de familie. Zo ook vorig jaar. Ik kreeg van mijn oma namelijk een nieuwe telefoon; een Sony Xperia. Een prachtige telefoon met veel handige functies. Het besturingssysteem is erg makkelijk om onder de knie te krijgen en er zit een goede camera op. Een betere telefoon kon ik niet wensen. Helaas gebeurde er vorige week, een jaar nadat ik de telefoon kreeg, toch een klein ongelukje met de telefoon.

‘’Botste zomaar iemand tegen mij aan’’

Het ongelukje gebeurde toen ik aan het schaatsen was. Omdat ik al jaren schaats, wist ik dat het geen probleem was voor mij om tijdens het schaatsen een paar mooie foto’s te maken van mijn moeder op schaatsen. Toen ik dat deed, botste er zomaar iemand tegen mij aan. Het was een kleiner kind die het schaatsen niet heel goed onder de knie had. Hij botste mij zo omver waardoor ik de telefoon vol op het ijs liet vallen. Gelukkig hadden ik en het kind geen letsel opgelopen, maar mijn telefoon had wel schade opgelopen. Ik bekeek de telefoon goed in het licht en ik zag dat er tientallen barsten in het scherm zaten. Ik baalde enorm want ik wist dat het mij geld ging kosten.

Sony reparatie Den Haag repareerde mijn telefoon binnen een half uur

Toch kon ik niet anders dan de telefoon te laten maken. Dit deed ik bij Sony reparatie Den Haag. Een vertrouwde zaak omdat ik er al vele keren eerder was geweest. Ik werd erg vriendelijk ontvangen en de reparatie werd gelijk gestart. Na ongeveer een half uur was de reparatie bij Sony reparatie Den Haag alweer voltooid. Sony reparatie Den Haag heeft mijn telefoon weer in een perfecte staat weten te brengen.