Sportschool Elst Ultrasport

Sportschool Elst Ultrasport

2 januari 2018 zakelijk advies 0
logo Ultrasport

Over het bedrijf Ultrasport de sportschool ElstSportschool Elst

Bij Ultrasport sportschool Elst is het geen probleem wat je leeftijd is. Voor iedereen is uiterlijk belangrijk en iedereen wilt er ook goed uit zien en dat kan door middel van fitness. Bij Ultrasport krijg je voldoening te zien aan je lichaam door de hoge kwaliteit fitness apparaten, maar krijg je dat ook te horen van de werknemers. De werknemers zijn namelijk erg eerlijk en zeggen ook als ze vinden dat je iets anders kan verbeteren.
Je kan buiten het fitnessen voor jezelf ook een personal trainer vragen jou te helpen. Ook kan je groepslessen volgen denk aan power steps, power yoga, spinning, pilates of bodyshape.Na het sporten kun je lekker relaxen in de sauna, op de zonnebank of jezelf laten verwennen door een beauty behandeling.
Alle werknemers van sportschool elst Ultrasport weten veel van het menselijk lichaam en oefeningen die je kan doen voor afvallen, spieropbouw en noem het maar op.

Ik wilde afvallen en wilde een eigen schema met voeding en sport

Ik wilde wat gewicht verliezen en ben gaan zoeken naar een sportschool die mij daarbij kon helpen, ik kwam bij sportschool Elst Ultrasport terecht en ben een proefles gaan nemen. De ruimte en de apparaten die in die ruimte stonden waren perfect. Ik was meteen verkocht en was meteen ook overgehaald om een abonnement af te sluiten bij deze mooie sportschool.
Ik heb mijn wensen verteld aan de werknemers van dit bedrijf en zij hebben een voedingsschema en een sportschema voor mij gemaakt. Die ben ik gaan volgen en na een maand zag ik goed resultaat en voldoening in mijn eigen lichaam. Ik ben erg blij dat de werknemers van Ultrasport mij zo goed hebben geholpen, want ik voel me nu als persoon prettiger. Ben jij ook op zoek naar een sportschool in Elst, dan adviseer ik dat je bij sportschool Elst Ultrasport een proefles neemt en een kijkje waagt hoe het daar is!