Taxi Ettenleur regelede het vervoer van en naar de luchthaven

Taxi Ettenleur regelede het vervoer van en naar de luchthaven

12 januari 2018 zakelijk 0
logo

Taxi EttenleurIn de zomervakantie ben ik samen met wat vrienden op vakantie geweest. We gingen op vakantie naar het mooie Spanje. Malaga om precies te zijn. Een paar maanden voor de vakantie bekeek ik op het internet wat sites die vakanties aanboden. Ik zag een mooie aanbieding en contacteerde daarom ook meteen mijn vrienden. Mij leek het wel wat en mijn vrienden gelukkig ook. We twijfelde er daarom niet aan om de vakantie gewoon te boeken. Het plan om op vakantie te gaan met onze vriendengroep was er namelijk al een hele lange tijd. Wel zagen we in de voorwaarden dat we moesten vliegen vanaf Brussel. Omdat we zelf in Breda wonen, zagen we dat niet als een probleem. Ik wist zeker dat er iets te regelen viel op het gebied van vervoer naar Brussel. Dat was dan ook de reden waarom ik de verantwoordelijkheid op me nam om het te regelen.

‘’werden veilig en comfortabel vervoerd’’

Het regelen van het vervoer naar de luchthaven in Brussel ging me vrij gemakkelijk af. Ik zocht op het internet wat naar taxi’s in de buurt van Ettenleur en kwam al snel terecht bij de website van taxi Ettenleur . Ik las op deze website dat zij ook diensten aanbieden naar luchthavens, voor voordelige prijzen! Ik noteerde het nummer van taxi Ettenleur en belde ze op. Binnen 5 minuten was het geregeld; van Breda naar Brussel en van Brussel naar Breda. Toen het moment eenmaal daar was, de dag waarop we naar Malaga zouden reizen, werden we veilig en comfortabel vervoerd naar de luchthaven in Brussel. Ook toen we terugkwamen na de geweldige vakantie was dit het geval. We bedanken taxi Ettenleur voor de ritten!